Logga In | Registrering
EasyHairStyler · Om easyHairStyler
Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster samtycker du till att vi använder cookies. Läs mer

Om easyHairStyler

easyHairStyler är en online hårstylist (med andra ord en virtuell frisör eller ett frisyrprogram), för kvinnor och män i alla åldrar. Användarna av detta program kan prova olika frisyrer på sitt eget foto utan att behöva riskera förändringar som inte kan återställas. Till disposition finns tusentals frisyrer inspirerade av de bästa klippningarna i världen och aktuella kändisfrisyrer.

Bakom de olika stilarna står ett team av professionella hårstylister, grafiker och programmerare. Vi erbjuder ett webbprogram som inte kräver installation och som är lätthanterligt för alla som har åtminstone grundläggande kunskaper om internetanvändning, programmet fungerar som en virtuell onlinefrisör. Bakom utformandet av dessa webbsidor ligger mycket kreativt arbete och idéer som har som syfte att möjliggöra för användaren att bli sin egen hårstylist. Från början av förberedelserna lades det vikt på att göra ett användarvänligt gränssnitt, realistiska klippningar och hårfärger, liksom omfattande support för användarna.

Med easyHairStyler kan du inte bara hitta den perfekta frisyren som passar dig bäst – förutom detta kan du diskutera med andra användare i forumet eller lägga till en ny „stil“ i frisyrgalleriet, där andra användare betygsätter din stil eller hjälper till med val av stil. easyHairStyler hjälper dig att välja frisyr innan du besöker frisören. På detta sätt undviker du en oönskad förändring som du inte kan återställa på ett par månader. Med easyHairStyler kan du skicka din frisyr (nya STIL) till din emailadress eller skriva ut den så att du kan visa frisören hur du vill ha det. Enskilda hårklippningar är gjorda för att passa praktiskt taget varje ansiktstyp omedelbart.

Vårat motto är: stort antal funktioner – användarvänlighet!

easyHairStyler är det enda program som gör det möjligt att prova världskändisarnas nyaste frisyrer. Varje månad tillkommer tiotals nya frisyrer, tagna från de senaste festnätterna med musik och filmstjärnor, eller heta modetrender.

Vilka fördelar har easyHairStyler jämfört med andra program?
  • easyHairStyler fungerar online, det betyder att efter att du registrerar dig kan du använda programmet överallt där det finns en dator med internetuppkoppling.
  • Ingen installation krävs, programmet startar automatiskt efter registrering.
  • Vårat program är tillgängligt överallt under hela registreringsperioden, 24 timmar om dygnet!
  • Varje vecka tillkommer nya frisyrer enligt de nyaste trenderna.
  • Du kan prova din favoritkändis frisyr.
  • Hårfärgerna ser naturliga ut och det finns 52 olika färger.
  • Du kan skriva ut din frisyr eller maila den till dig själv eller dina vänner.
  • Ett professionellt team arbetar åt dig för att se till så att frisyrerna passar dig med minimal redigering av underlagsfotot.

Klippningar fran världskända salonger

alla klippningar

TOPlist

Copyright © 2009-2024, Eureco s.r.o.
EasyHairStyler - frisyrer och hår Ladda upp ditt foto och hitta den frisyr som passar dig bäst! Tusentals frisyrer, vanliga damfrisyrer, kändisfrisyrer, bröllops och festfrisyrer, herrfrisyrer, frisyr 2024..

SlovenskyMagyarPolskiEnglishDeutchEspanolFrançaisItalianoRomânSuomalainen