Logga In | Registrering
EasyHairStyler · Allmänna affärsvillkor
Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster samtycker du till att vi använder cookies. Läs mer

Allmänna affärsvillkor

Webbprogrammet easyHairStyler skapare och leverantör (i fortsättningen bara easyHairStyler) är Euroco, s.r.o., (i fortsättningen bara leverantör). Leverantören skapade dessa webbsidor med goda avsikter och har som mål att förmedla en virtuell frisör som en onlinetjänst för sina besökare. I och med användande av easyHairStylers webbsidor godkänner besökaren dessa affärsvillkor som är bindande.

Användare av hårstylisten easyHairStyler och webbsidans besökare får inte:

 • ladda upp och offentliggöra opassande bilder eller bilder på personer som inte har godkänt användandet av bilderna
 • använda någon del av easyHairStyler eller dess produkter i kommersiellt eller affärssyfte utan godkännande från leverantören. Varken användare eller besökare får inte kopiera någon del av easyHairStyler, förutom funktioner som understödjer själva programmet easyHairStyler.
 • ladda upp och offentliggöra opassande bilder i forumet eller någon annan avdelning, inte heller reklamlänkar av kommersiell karaktär.
 • med avsikt förstöra diskussioner i forumet eller på någon annan plats på webbsidan.

Användare av hårstylisten easyHairStyler godkänner:

 • priset och tidsbegränsningen på fullversionen av den virtuella frisören easyHairStyler (PREMIUMmedlemskap) enligt de villkor som blivit angivna vid aktivering av tjänsten
 • att respektera nedanstående angivna villkor.

Affärsvillkor för medlemmar/användare av betalversionen av den virtuella hårstylisten easyHairStyler (PREMIUMmedlemskap)

 1. leverantören är förpliktigad att inte på något sätt offentliggöra, sprida eller lämna ut personlig användarinformation till tredje person.
 2. leverantören försäkrar tjänstens felfria funktion med minimala driftavbrott och dess omedelbara lösning.
 3. easyHairStylers leverantör står inte för eventuell skada som användaren ådrar sig vid användande av webbsidorna. Användaren använder easyHairStyler på eget ansvar. easyHairStyler tillhandahåller endast visualisering av frisyrer, respektive visage och användaren tar fullt ansvar för hur informationen och de övriga produkterna som hänger ihop med webbsidorna easyHairStyler.com används.
 4. leverantören är inte ansvarig för försvunnen användarinformation, som tex. fotografier eller sparade visage, inte heller för innehållet i de email som användaren skickar med easyHairStyler
 5. leverantören har rätt att närsomhelst ändra innehållet i easyHairStyler, radera kommentarer om de anses vara opassande, lägga till nya funktioner och ändra på användarvillkoren i easyHairStyler.
 6. offentliggörande av reklam förbehålles easyHairStylers leverantör


Klippningar fran världskända salonger

alla klippningar

TOPlist

Copyright © 2009-2024, Eureco s.r.o.
EasyHairStyler - frisyrer och hår Ladda upp ditt foto och hitta den frisyr som passar dig bäst! Tusentals frisyrer, vanliga damfrisyrer, kändisfrisyrer, bröllops och festfrisyrer, herrfrisyrer, frisyr 2024..